CartiRamona Badescu

“Poveștile săltărețe” lansate la Gaudeamus 2020 Craiova

Lansarea ”Poveștilor săltărețe” la Târgul Gaudeamus Craiova 2020 a fost în ton cu energia și bucuria ce se degajă din cele 5 povești ale cărții!

Copiii au țopăit cât de sus au putut, s-au jucat de-a trenul visurilor și fiecare a dorit să povestească ce vis are. Așa am aflat că printre fanii Săltărețelor avem deja scriitori în devenire, arhitecți, magicieni, stomatologi sau exploratori.

Lansare Poveștile săltărețe de Ramona Badescu
Lansare Poveștile săltărețe

Distracția nu putea fi completă, însă, dacă nu descopeream și poveștile preferate ale copiilor. Cum amfitrionul evenimentului, scriitorul Petrișor Militaru, a intrat în atmosfera șugubeață a cărții i-a provocat și pe cei mari să se joace în lumea poveștilor.

Desigur, Petrișor ne-a spus lucruri interesante despre povești și despre originalitatea volumului, și nu în ultimul rând aș vrea să amintesc că zânele săltărețe au participat la lansare, s-au jucat cu copiii și la final au oferit sticluțe cu răvașe bune de notat dorințe mici care să crească mari.

A fost un mărțișor, cel mai săltăreț posibil, un 1 martie 2020 de neuitat, cu o vreme frumoasă, caldă și însorită, ce ne-a rămas mult timp în suflet. Părinții s-au amuzat și ei copios și… ce credeți?

Poveștile săltărețe Lansare
Poveștile săltărețe – lansare

A venit la lansare și un pitic-scriitor, cu talent realizat de colega mea, Dana, ca să mă inspire atunci când mă așez la masa de scris. Este de un real folos pentru că uneori gândurile o iau razna și poveștile, nerăbdătoare cum sunt, ar pleca și cine știe pe unde s-ar rătăci!

Mulțumesc mult, prieteni mici și mari, pentru pitic, pentru flori, marțișoare, zâmbete și mai ales pentru bucuria pe care am citit-o în ochii voștri! Povestea va continua cu impresiile voastre de lectură, cu visele scrise pe răvașe și cu noi întâlniri săltărețe!

Cartea poate fi comandată de aici – https://www.librarie.net/p/381392/povesti-saltarete

Vă invit și pe pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/RamonaBadescuAutor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *